Maatwerk

Maatwerken

Aangepaste schoenen:
Wegens een afwijking had ik nieuwe aangepaste schoenen nodig. Brinkman heeft deze geleverd en loop weer vol zelfvertrouwen.

Schoenen, tassen en veel meer

Maatwerk kan van alles zijn. Van schoenen helemaal op maat gemaakt tot een revisie van een stoel. Ook orthopedische voorzieningen vallen onder maatwerk. Er is veel mogelijk, graag kijk ik samen met u naar uw wensen en maak er dan echt iets bijzonders en unieks van.

Stoel

Deze stoel moest voorzien worden van nieuwe bekleding. Eerst is alles uit elkaar gehaald. Vervolgens is het onderstel weggebracht voor een nieuwe poedercoat. De patronen zijn getekend en daarna is elk onderdeel uitgesneden. Alle onderdelen zijn vervolgens aan elkaar gemaakt en bevestigd op het onderstel. Later is het kussentje gemaakt.

Orthopedische schoenen

Bij het maken van orthopedische schoenen komt aardig wat kijken. Alles begint met precies weten hoe de voeten zijn en wat de voorzieningen moeten zijn. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de klant de schoenen ook mooi vindt. We beginnen dus met opmeten, daarna tekenen we het ontwerp en bespreken dit met de klant. Dan worden de leesten op maat gemaakt. er volgt een pas schoen, een schacht en als alles compleet is en door gepast is wordt de schoen in elkaar gezet.

Eigen ontwerp laarzen

Ook hier begint het met meten en tekenen. De juiste materialen worden besproken en erbij gezocht. Tussendoor wordt nog een pas schoen gemaakt. Als alles naar wens is, wordt ook hier de schoen in elkaar gezet.