Maatwerk

Maatwerken

Aangepaste schoenen:
Wegens een afwijking had ik nieuwe aangepaste schoenen nodig. Brinkman heeft deze geleverd en loop weer vol zelfvertrouwen.

Schoenen, tassen en veel meer

Maatwerk kan van alles zijn. Van schoenen helemaal op maat gemaakt tot een revisie van een stoel. Ook orthopedische voorzieningen vallen onder maatwerk. Er is veel mogelijk, graag kijk ik samen met u naar uw wensen en maak er dan echt iets bijzonders en unieks van.

Stoel

Deze stoel moest voorzien worden van nieuwe bekleding. Eerst is alles uit elkaar gehaald. Vervolgens is het onderstel weggebracht voor een nieuwe poedercoat. De patronen zijn getekend en daarna is elk onderdeel uitgesneden. Alle onderdelen zijn vervolgens aan elkaar gemaakt en bevestigd op het onderstel. Later is het kussentje gemaakt.

Steunzolen

Orthopedische steunzolen zijn op maat gemaakte inlegzolen die worden gebruikt om voetproblemen te corrigeren en pijn te verlichten. Ze bieden extra ondersteuning en stabiliteit, verbeteren de voetfunctie en helpen bij het corrigeren van afwijkingen zoals platvoeten of hoge bogen. Steunzolen kunnen ook helpen bij het verminderen van pijn in de knieën, heupen en rug door een betere uitlijning van het lichaam te bevorderen. Ze worden vaak aanbevolen door podotherapeuten of orthopedisch specialisten na een grondige voetanalyse. Deze kan ik binnenshuis aanmeten en vervaardigen.